Welkom

Welkom bij Stichting Net Niet Genoeg, de stichting die zich inzet voor alle inwoners van Schiedam die letterlijk net niet genoeg hebben.

Door het organiseren van twee Grote Net Niet Genoeg Dagen met gratis kleding, speelgoed en woonaccessoires, het Grote Net Niet Genoeg Sinterklaasfeest én allerlei andere activiteiten, probeert de stichting deze mensen weer een zetje in de goede richting te geven.

Vanaf 29 augustus kunt u weer elke woensdag- en donderdagavond kleding, speelgoed en woonaccessoires bij ons doneren. Wij sorteren dit en delen dit uit aan de mensen die zijn via andere instanties bij ons zijn aangemeld omdat zij het niet alleen redden. Denk hierbij aan instanties als Stroomopwaarts, de Voedselbank, maar ook werken wij samen met een aantal basisscholen en met sportverenigingen.

Onze stichting is afhankelijk van uw donaties en onze trouwe sponsors en donateurs.

Momenteel ervaren wij problemen met onze website die wij zo snel mogelijk zullen herstellen. De site is dan ook wat karig gevuld op dit moment. Wij hopen de site snel weer volledig in de lucht te hebben.

Vriendenloterij

Stichting Net Niet Genoeg steunen én kans maken op mooie prijzen?

Speel dan mee met de

Klik op het logo en selecteer op de tweede pagina: "Ik steun een club of stichting naar keuze.

Alvast bedankt voor uw steun!

Wat kun je nog vragen voor je verjaardag? Dus heb ik mensen gevraagd mij handdoeken en keukendoeken cadeau te doen, die ik weer aan jullie kan doneren.
Mw. Gumpert (70)

Help helpen

Inloggen

Geregistreerde partners kunnen hier inloggen.

Werkt het inloggen niet? Stuur ons even een berichtje, dan maken wij het zo snel mogelijk in orde.