Wordt een held met een hart voor anderen!

Wordt vrijwilliger bij Stichting Net Niet Genoeg ( 2- 6 uur per week)

Bij Stichting Net Niet Genoeg geloven we in de kracht van samenwerken om de wereld een beetje mooier te maken. En jij kunt hier een verschil maken! Ben jij klaar om een held te worden voor degenen die het nodig hebben? Sluit je aan bij ons team van gepassioneerde vrijwilligers en laat je hart stralen.

Wat we doen

Onze missie is helder: armoede bestrijden en hoop verspreiden. We verzamelen kleding, speelgoed en woonartikelen om deze te schenken aan mensen in armoede. De glimlach op hun gezichten wanneer ze een warme jas aantrekken, hun kinderen zien spelen met prachtig speelgoed, of hun huis inrichten met liefde - dat is waar we het voor doen! 

Hoe kun jij helpen

  • Sorteren met een glimlach:
    Help ons de gedoneerde goederen te organiseren. Jouw paar helpende handen kunnen het verschil maken voor degenen in die het goed kunnen gebruiken. Dit doen we elke dinsdagochtend van 09:30 - 11:30 uur en op woensdag- en donderdagavond van 19:00 - 20:00 uur.
  • Net Niet Genoeg Dagen:
    Doe mee aan onze speciale Net Niet Genoeg dagen waar we de schatten die we hebben verzameld meegeven aan mensen in armoede. Er is niets zo bevredigend als zien hoe jouw inzet een directe impact heeft op de levens van anderen. De Net Niet Genoeg dagen zijn op zaterdag van 09:00 - 15:00 uur. We hebben 9 - 10 Net Niet Genoeg Dagen per jaar.
  • Daarnaast hebben we nog veel meer activiteiten, waaronder het Grote Net Niet Genoeg Sinterklaasfeest en de Eindejaarsactie, waar we ook altijd hulp bij kunnen gebruiken.

Waarom je bij ons zou moeten zijn?

Je maakt deel uit van een geweldige club met de meest uiteenlopende persoonlijkheden. We hebben tenminste één overeenkomst: een passie voor medemenselijkheid en een sociaal hart.

Je zult voelen hoe het is om een echte verandering te bewerkstelligen. Het warme gevoel dat je krijgt wanneer je iemand ziet glimlachen, is onbetaalbaar. 

Dus word vandaag nog een held! Samen kunnen we levens veranderen en hoop herstellen. Sluit je aan bij Stichting Net Niet Genoeg en laat jouw hart groeien. Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Samen kunnen we armoede bestrijden en Schiedam een beetje warmer maken voor iedereen.

Aanmelden als vrijwilliger

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.