Over ons

Sociaal warenhuis Stichting Net Niet Genoeg wil een bijdrage leveren aan het terugdringen van armoede in Schiedam door gedoneerde spullen gratis weg te geven aan Schiedammers die net niet genoeg hebben. Wij geven deze mensen net dat beetje meer, want er is genoeg. Wij zijn een sociaal warenhuis met een hart voor mens, dier en milieu.
Een hart voor Schiedammers.

Gelijke kansen

Gelijke kansen voor iedereen staat bij onze activiteiten centraal. Wij streven naar een inclusieve samenleving, waarin alle Schiedammers kunnen meedoen. Een samenleving waarin Schiedammers die net niet genoeg hebben ook kansen en mogelijkheden krijgen. Bij ons zijn daarom alle Schiedammers welkom die aangeven niet over voldoende financiƫle middelen te beschikken en graag gebruik maken van onze activiteiten. Onze activiteiten dragen bij aan budgetverlichting in moeilijke tijden.

Vrijwilligers

Onze activiteiten bestaan niet zonder ons team van vrijwilligers. Naast het bestuur werken we met ongeveer 10 vaste vrijwilligers, die deels uit de doelgroep komen. Ook hier is iedereen welkom om het team te versterken. De stichting heeft geen medewerkers in dienst.

vrijwilliger worden